Sinds 1 januari 2023 ben ik buurtdichter van de IJopener, magazine voor het Oostelijk Havengebied, IJburg en de Indische Buurt (Amsterdam).

4 juli 2022 is mijn dichtbundel Als jij het zegt verschenen. De bundel bevat 46 gedichten, een selectie van gedichten die ik de afgelopen jaren heb geschreven. Vormgeving: Caspar Thiel, de illustraties zijn van Mathilde de Vrieze.

Lees de recensie in de IJopener, magazine voor het Oostelijk Havengebied, IJburg en de Indische Buurt (Amsterdam).

Je kunt de dichtbundel via mijn website of mailadres bestellen, kosten: 15,- (excl. verzend- en portokosten). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de trein, 's ochtends voordat ik aan het werk ga, op straat, in de supermarkt, tijdens een gesprek, bij het lezen van een krantenartikel of een passage in een boek, er zijn altijd momenten dat er een idee opkomt, een beeld voor een gedicht, een regel die me treft, een gevoel, woorden die persoonlijk zijn, vreemd, indringend, schokkend desnoods - en die ik dan opschrijf. Omdat ik het een mooi idee vind, omdat het beeld me raakt, of omdat de woorden anders blijven rondspoken in mijn hoofd, totdat ze uitdoven en verdwijnen. Alsof ze nooit hebben bestaan. Ik noem het gedichten, ik weet er geen andere naam voor. 

Hiernaast een selectie. Soms voeg ik een gedicht toe, soms verwijder ik er één.

Gedichten van mij zijn gepubliceerd in het online poëziemagazine Meander Magazine, Schrijven Magazine en de literaire site bazarow.com. Tevens plaats ik regelmatig gedichten op de online dichterssite ProPublishing.nl.

Woensdag 13 juli 2022 doe ik mee aan Poetry Musica (gedichten en liedjes), boot Einde van de Wereld, Java-eiland, Amsterdam-Oost. Aanvang: 20.30 uur.

Toen het weer kon.. Zondag 30 januari 2022 trad ik op tijdens het Shaffy Poëzie Podium in het Shaffy huis in Amsterdam. 

Mijn gedicht In Artis - voor de lockdown is opgenomen in de dichtbundel Mijn overbuurvrouw is een meeuw (januari 2021), een bloemlezing uit de inzendingen van coronagedicht.nl, onder redactie van Tsead Bruinja, tot eind 2020 Dichter de Vaderlands.