In de trein, 's ochtends voordat ik aan het werk ga, op straat, in de supermarkt, tijdens een gesprek, bij het lezen van een krantenartikel of een passage in een boek, er zijn altijd momenten dat er een idee opkomt, een beeld voor een gedicht, een regel die me treft, een gevoel, woorden die persoonlijk zijn, vreemd, indringend, schokkend desnoods - en die ik dan opschrijf. Omdat ik het een mooi idee vind, omdat het beeld me raakt, of omdat de woorden anders blijven rondspoken in mijn hoofd, totdat ze uitdoven en verdwijnen. Alsof ze nooit hebben bestaan. Ik noem het gedichten, ik weet er geen andere naam voor. 

Hiernaast een selectie. Soms voeg ik een gedicht toe, soms verwijder ik er één.

Gedichten van mij zijn gepubliceerd in het online poëziemagazine Meander Magazine, Schrijven Magazine en de literaire site bazarow.com. Tevens plaats ik regelmatig gedichten op de online dichterssite ProPublishing.nl.

Mijn gedicht In Artis - voor de lockdown is opgenomen in de dichtbundel Mijn overbuurvrouw is een meeuw (januari 2021), een bloemlezing uit de inzendingen van coronagedicht.nl, onder redactie van Tsead Bruinja, tot eind 2020 Dichter de Vaderlands. 

Momenteel bereid ik een dichtbundel voor die eind februari 2022 zal verschijnen. Titel: Als jij het zegt. De bundel bevat zo'n 50 gedichten, een selectie van gedichten die ik de afgelopen jaren heb geschreven.